Om Rostra

Rostra er et kommunikationsbureau bestående af kommunikationsrådgivere, politiske specialister, analytikere, journalister og tekstforfattere. Vi forener viden og erfaring fra en række brancher og arbejdspladser. Og vi bruger vores forskellighed til at dele viden og udfordre hinanden med nye idéer og perspektiver.

Siden 1999 har vi rådgivet virksomheder, myndigheder og organisationer inden for det offentlige og private om, hvordan de får deres budskab igennem. Med overblik, kreativitet og politisk forståelse hjælper vi vores kunder med PR og strategisk kommunikation. Vi har stor erfaring med at identificere budskaber og formidle komplicerede sammenhænge på en enkel og nærværende måde ud fra en dybdegående målgruppeanalyse.

Bureauets ledelse

Christian Olesen

Direktør
T: +45 3336 0429
M: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com

Flemming Mieth
Flemming Mieth

Direktør
T: +45 3336 0424
M: +45 2927 9755
E: fm@rostrapr.com

Navnet

Rostra var navnet på talerstolen på Forum Romanum i Rom.

Public relations er ikke noget nyt begreb. Relationer til offentligheden blev dyrket allerede for 2.300 år siden. Dengang var det politikerne, der kæmpede om tilhørernes gunst fra talerstolen. Og tilhørerskaren var begrænset til den rige, den veluddannede – og den mandlige del af befolkningen.

I dag kan alle skabe sig deres egen talerstol i det offentlige rum. Men det er stadig helt centralt at skabe den rigtige platform for vores budskaber.

Hvis man bytter om på bogstaverne, hedder vi “Rar ost”. Men det er en helt anden historie.

Undskyld, sagde du..?

Vi elsker de sjove udgaver af vores navn, vi har hørt gennem tiden:

  • Frostvare Kommunikation
  • Råstof Kommunikation
  • Rostock Kommunikation
  • Rösti Kommunikation
  • Rasta Kommunikation
  • Rostad Kommunikation