Blog

Alle ture tæller – også de korte

Rostra Kommunikation er blevet valgt af Københavns Kommune til at stå for at planlægge og afholde 70 cykelevents i København det næste år. I den forbindelse skal der afholdes en masse cykelevents i København, hvor beboere bl.a. kan få et gratis tjek af deres cykel.

Alle ture tæller – også de korte | 1

Københavns Kommune har igangsat projektet ”Alle Ture Tæller”, der har til formål at gøre det mere attraktivt at vælge cyklen – også på de korte ture på under 5 km.

Kommunikationskampagne

Tager du bilen på de korte ture?

Projektet har blandt andet vist, at 32 % af alle bilture i Københavns Kommune er under 5 km, hvilket svarer til 180.000 korte bilture om dagen, hvilket er grunden til at dette projekt er blevet sat i gang.

Tilbud fra Københavns Kommune

Københavns Kommune tilbyder konkret i samarbejde med en række boligforeninger at reparere beboernes cykler gratis. Det har nemlig vist sig, at det er en barriere for mange, at cykelhandleren ligger for langt væk. Ved at tilbyde reparation af cykler, håber kommunen at inspirere nogen til at cykle mere. Kommunen har i 2013 testet denne type event flere steder i byen med succes, og nu skal den udbredes til andre boligforeninger i 2014 og 2015.

Få rådgivning til din kampagne!
Vil du gerne opnå bedre resultater, men mangler den rette partner? Er du allerede i gang med en kommunikationskampagne eller sidder du fast i startfasen? Kontakt Rostra nu!
Hos Rostra er vi kommunikationseksperter, politiske specialister, analytikere, journalister og tekstforfattere. Vi forener viden og erfaring fra en række brancher og arbejdspladser. Og vi bruger vores forskellighed til at dele viden og udfordre hinanden med nye ideer og perspektiver.

Bag ordene

Alle ture tæller – også de korte | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Alle ture tæller – også de korte | 2