Blogindlæg

Fem gode råd til medietræning

Tanken om at skulle interviewes kan nemt give svedige håndflader. Her har vi samlet fem gode råd til, hvordan du kan forberede dig til turen i rampelyset.

Arrangement ved Folkemødet

Sådan hjalp vi SAP under Folkemødet

Efter en turn-a-round ønskede SAP at styrke virksomhedens profil og image. Rostra gjorde det muligt at opnå de strategiske målsætninger på Folkemødet 2017.

Arrangement ved Folkemødet

Vil I have succes på Folkemødet 2019?

Folkemødet kan virke kaotisk og uoverskueligt, når man først er der – Skal man for alvor have noget ud af dagene, kræver det klare målsætninger og forberedelse!

Affaldssortering Frederikssund

Tak for MADaffald

Med kampagnen “Tak for MADaffald” har Rostra hjulpet Frederikssund Kommune til at oplyse borgerne om, hvordan de bedst sorterer deres madaffald.

Rent træ kampagne

Har du rent træ i posen?

Kampagnen blev skudt i gang på Assens Genbrugsplads for at gøre borgerne i Assens og Middelfart opmærksomme på at sortere deres træaffald korrekt.

Lavazza presseevent

Stemningsfuldt pressearrangement

Det var ren kaffemagi, da Lavazzas passionerede og dygtige baristaer skabte innovative kaffeoplevelser for danske journalister og bloggere ved sommerens lanceringsevent

Gå hjem møde

Livlig debat om Brexit eller Bremain

Rostras besøg af James Stevens blev til en livlig debat om, hvordan den britiske folkeafstemning om EU har betydning for de europæiske markeder.

Aalborg Basis

Kan man virkelig lave en baconsnaps?

Svaret er ja – bloggere og journalister fik lov til at lege kreative snapsemagere på Hotel Nimb med den nye, økologiske gør-det-selv-snaps ‘Aalborg Basis’

Kampagne ulykkeslinjen

UlykkesLinjen åbner for telefonerne

UlykkesLinjen er en hotline for ulykkesramte og deres pårørende. Med et enkelt opkald, kan du få gratis råd og vejledning efter en ulykke hos dig eller dine nære.

Kampagne - sortering af affald

Dit affald er værd at samle på!

Vidste du, at 1 kilo papir kan blive til 32 æggebakker? Rostra har lavet en kampagne for Halsnæs Forsyning, der skaber awareness omkring korrekt affaldssortering.

Kampagne affaldssortering

Halsnæs Forsyning får ny visuel kampagne

Med budskabet “Dit affald er værd at samle på” hjælper Rostra med en ny visuel kampagne for Halsnæs Forsyning, der sætter fokus på nytteværdien i affaldssortering.

Politisk kommunikation

Særudstilling: En dragtkavalkade

Særudstillingen ’Hendes Majestæt Dronningen 75 år – En dragtkavalkade’ kan opleves på Det Nationalhistoriske Museum fra d. 26/03 til d. 30/08.

Jule Bing Banko

Jule Bingo Banko med OBH Nordica

Traditionen tro åbnede Rostra Kommunikation dørene til OBH Nordicas årlige Jule Bingo Banko, hvor det atter var blevet tid til spas, knas og juleleg.

Medietræning

Mundtlig kommunikation og medietræning

Rostra nye samarbejde med Voice Incorporated og skuespiller, Lisbeth Holdt Jørgensen, betyder, at vi nu kan tilbyde et unikt heldagskursus i medietræning.

Bannere om affaldssortering

Alle ture tæller – også de korte

Rostra eksekverede 70 cykelevents i Københavns Kommune, der har igangsat projektet ”Alle Ture Tæller” med det formål at gøre det mere attraktivt at vælge cyklen.