Blog

Den kompromisløse luksuskuffert!

Stifteren bag Wilkens og de dertilhørende kufferter har en vision om at skabe en kuffert, der kan holde et helt liv, men hvordan kan dette gøres uden at gå på kompromis med designet? Og hvordan spreder man nyheden til de danske og internationale forbrugere?

Den kompromisløse kuffert, der oser af luksus! | 1

Michael Wilkens står bag det eksklusive kuffertmærke Wilkens og luksuskufferten W1 – en kuffert, hvor kunden og producent i samråd skaber en stilren og luksuriøs carry-on.

Produkt-PR

En kuffert i særklasse

Hvordan laver man en kuffert, der kan holde et helt liv? Det skal ske med et stel af kulfiber, læderbetræk og lækre detaljer i messing og ædeltræ. I selve kuffertens kabine findes en let tilgængelig bakke tiltænkt løse genstande, der hurtigt skal findes frem ved sikkerheds-tjek i lufthavnen. En gennemført kuffert for den gennemførte rejsende.

Ikke to kufferter er ens!

Det er op til dig at sætte dit præg på W1 Suitcase´s design. Giv din håndbagage personlighed ved at kombinere farver på tværs af materialer. Dansk verdensklasse læder møder kraftfulde materialer som messing, kulfiber og mahogni. Hver kuffert specialfremstilles på bestilling og bliver til sidst kronet med dine initialer. Du vil til hver en tid kunne identificere dit mesterværk med det individuelle ID-nummer.

”W1 carry-on handler om meget mere end transport af tøj og accessories. Ingen er ens, og W1 Suitcase fortæller din historie på farten. Den fuldender den individuelles rejsestil, og løfter håndbagage op på et helt nyt niveau,” fortæller stifteren af Wilkens, Michael Wilkens.

Skab omtale til dit produkt!
Står du med et nyt produkt men mangler synlighed og omtale? Står du og mangler en passende kommunikationsstrategi eller skal dit brand skal lanceres, styrkes eller repositioneres?
I Rostras livsstilsteam har vi en baggrund hos førende modehuse og inden for livsstilsmagasiner og dagblade. Vi ved, hvordan vi bedst formidler dine historier, så de skaber positiv redaktionel omtale. Vi er selv erfarne livsstilsskribenter. Derfor rammer vores tekster den sprogtone og stil, som er efterspurgt i bolig-, mode- og livsstilsmedierne.

Bag ordene

Den kompromisløse kuffert, der oser af luksus! | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Den kompromisløse kuffert, der oser af luksus! | 2