Blog

Dit affald er værd at samle på!

Vidste du, at 1 kilo papir kan blive til 32 æggebakker? Rostra har lavet en kampagne i samarbejde med Halsnæs Forsyning, som skal informere borgerne om hvordan man sorterer sit affald korrekt.

Dit affald er værd at samle på! | 1

Der er forskel på fra kommune til kommune, hvordan dit affald skal sorteres og håndteres. Det kan være forvirrende, som borger at finde hoved og hale i hvad der skal hvorhen. Det prøver denne kampagne at løse.

Kommunikationskampagne

Affaldssortering nytter

Vidste du, at 1 kilo papir kan blive til 32 æggebakker? Rostra har lavet en kampagne i samarbejde med Halsnæs Forsyning, som nåede ud til ca. 25.000 husstande. Her fik borgere nyttig information om, hvorfor det nytter at sortere papiraffald fra til genbrug, samt hvordan man sorterer sit affald korrekt.

Dit affald er også værd at samle på

Få rådgivning til din kampagne!
Vil du gerne opnå bedre resultater, men mangler den rette partner? Er du allerede i gang med en kommunikationskampagne eller sidder du fast i startfasen? Kontakt Rostra nu!
Hos Rostra er vi kommunikationseksperter, politiske specialister, analytikere, journalister og tekstforfattere. Vi forener viden og erfaring fra en række brancher og arbejdspladser. Og vi bruger vores forskellighed til at dele viden og udfordre hinanden med nye ideer og perspektiver.

Bag ordene

Dit affald er værd at samle på! | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Dit affald er værd at samle på! | 2