Blog

Moderigtig bæredygtighed

Som en outdoor-virksomhed er Fjällräven ekstremt bevidste om deres miljøaftryk. Og det er en fælles sag. De tager naturen i betragtning, når de designer, når de vælger materialer, og når de beslutter, hvor de skal producere deres tøj og udstyr.

Fjällräven har bæredygtighed i fokus | 1

Filosofien bag Fjällräven lyder: “Without Nature We’re Nothing”: Derfor skal vi også værne om naturen, passe på den og bruge den fornuftigt, og det er den råde tråd for lanceringen af nye kollektioner.

Events

Snigpremiere på ny sæson

Når en ny kollektion skal lanceres, er det vigtigt at sikre sig, at journalister og modeskribenter kan opleve den inden de har deadlines magasiner og ugeblade for den relevante sæson. Derfor sikre Rostra planlægning af presseevents ud fra mediernes proces, så produkterne er aktuel for forbrugerne i den givne situation. Derudover arbejder vi med at iscenesætte lanceringen i tråd med brandets budskaber. Eksempelvis fokuserer en lanceringsevent af forår-/sommerkollektionen for Fjällräven ikke kun på de nye styles, men emner som materialer, bæredygtighed og CSR er lige så vigtige nøgleord at præsentere for journalister, når de er inviteret til snigpremiere.

Aktualitet med oplægsholdere

En presseevent skal give inspiration til deltagerne og gerne noget nyt, som de kan tage med sig tilbage på redaktionen. Produktets nyhedsværdi skal krydres med noget viden, der gør det aktuelt over for forbrugeren. Derfor supplerer vi brandets ekspertise med foredrag af oplægsholdere. Det kan være eksperter inden for et givent felt eller et kendt ansigt, som har noget på hjertet i tråd med brandets DNA. Vi har blandet andet haft Camilla Ottesen til at holde et foredrag i forbindelse med Fjällrävens præsentation af en ny kollektion, da hun holder af at bruge tid i naturen, gå på jagt og tidligere har boet i Sydafrika med mand og børn.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

Fjällräven har bæredygtighed i fokus | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Fjällräven har bæredygtighed i fokus | 2