Folkemødet 2019

Skal din organisation med på Folkemødet 2019? Og vil I sikre, at jeres budskab ikke drukner i den overvældende mængde af gæster, journalister, politikere og organisationer?

Hos Rostra er vi eksperter i at sætte budskaber på dagsordenen, og vi hjælper organisationer med at blive synlige i selv komplicerede kommunikationssituationer – og Folkemødet 2019 er naturligvis ingen undtagelse.

 

Derfor bør I være en del af Folkemødet i 2019

For virksomheder, myndigheder og organisationer er Folkemødet 2019 en unik chance for at blive set og hørt – uanset om målgruppen er kunder, samarbejdspartnere, NGO’er, politikere, journalister eller helt almindelige borgere.

Kun få begivenheder har formået at samle en så bred vifte af politikere, erhvervsledere, embedsmænd, opinionsdannere og organisationer på ét og samme sted, og Folkemødet er derfor en enestående mulighed for at udvide sit netværk og skabe mere synlighed.

 

Træng igennem på Folkemødet i 2019

Hver juni er Folkemødet i Allinge på Bornholm samlingspunkt for interesseorganisationer, politiske partier, virksomheder, myndigheder og helt almindelige borgere med interesse for demokratiet og fællesskabet. Siden begyndelsen i 2011 har Folkemødet udviklet sig til en kæmpe succes, og i 2018 kunne arrangørerne melde om et rekordstort antal besøgende.

Det store fremmøde gør begivenheden til en oplagt platform til at formidle budskaber  – men betyder også, at kampen om deltagernes opmærksomhed bliver mere udfordrende. Det kræver nemlig mere end en god idé eller et stærkt budskab at trænge igennem på Folkemødet, hvor jeres potentielle målgruppe i forvejen skal navigere i et utal af dagsordener og budskaber. Derfor bør I allerede nu planlægge, hvordan I kan opnå eksponering under Folkemødet i 2019.

 

Få succes på Folkemødet i 2019

Som PR- og kommunikationsbureau med næsten 20 års erfaring kan Rostra hjælpe jer med at blive set, hørt og sætte en dagsorden på Folkemødet 2019.

Vi har været med på Folkemødet siden starten i 2011, og igennem årene har vi rådgivet både virksomheder, myndigheder og non-profit organisationer – og dermed sikret, at lige netop deres budskab nåede ud til den rette målgruppe. Vi har hjulpet vores kunder med at planlægge, koordinere og afvikle paneldebatter. Vi har identificeret og opsat møder for dem med strategiske interessenter som eksempelvis nye kunder, mulige samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere. Og vi har udviklet deres budskaber og omsat dem til gennemslagskraftige pressehistorier. Alt det og meget mere kan vi også hjælpe jeres organisation med på Folkemødet i 2019.

 

Tag på Folkemødet i 2019 med Rostra

Skal din virksomhed, myndighed eller organisation med på Folkemødet 2019? Og vil I være sikre på, at jeres budskab kommer på dagsordenen?

kontakt os, og hør nærmere. Med mange års erfaring fra Folkemødet og et erfarent hold af journalister, kommunikationsrådgivere, tekstforfattere og andre kreative kræfter er vi de helt rigtige til at hjælpe jer. Vi er specialister i at flytte holdninger, vidensniveau og adfærd – altid med afsæt i grundige analyser af jeres koncept, målsætning og målgruppe. Sammen med jer tilrettelægger vi en skræddersyet plan for jeres deltagelse på Folkemødet i 2019. En plan, der på den mest effektive og omkostningsbevidste måde skaber resultater og sikrer, at I opnår jeres målsætninger.

Vil du vide mere?

Flemming Mieth
Flemming Mieth

Direktør
T: +45 3336 0424
M: +45 2927 9755
E: fm@rostrapr.com

Christian Olesen
Christian Olesen

Direktør
T: +45 3336 0429
M: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com