Blog

Fuldt hus til gå-hjem-møde om magten i Bruxelles

Martin Bresson gav Rostras gæster et fascinerende blik ind i beslutningsprocesserne i EU, der har fået både nye procedurer og nye ansigter i såvel Kommissionen, Europa-Parlamentet som Rådet.

Fuldt hus til gå-hjem-møde hos Rostra Kommunikation | 1

Rostra Kommunikation repræsenterer FleishmannHillard i Danmark, og dermed er vi en del af en verdens største kæde af kommunikationsbureauer.

Public affairs

Et blik ind i Bruxelles’ magtfulde korridorer

Martin Bresson, der er Senior Policy Advisor i FleishmannHillard i Bruxelles, gav Rostras gæster et fascinerende indblik under motorhjelmen på beslutningsprocesserne i EU med nye procedurer og nye ansigter i både Kommissionen, Europa-Parlamentet og Rådet.

Martin karakteriserede det nye og meget stærke hold af kommissærer som ’McKinsey møder realpolitik’. Om Europa-Parlamentet forklarede han, at den større spredning efter valget i realiteten fører til mere magtkoncentration i de største politiske grupper. Også i Rådet bliver der større magtkoncentration hos de store, for små lande kommer til at miste stemmevægt i ganske høj grad.

FleishmanHillard er verdens største kæde af kommunikationsbureauer. Virksomheden blev grundlagt i 1946 af Alfred Fleishman og Bob Hillard. FleishmannHillard har det største lobby-kontor i Bruxelles, der dagligt er en del af det politiske liv i EU. Rostra Kommunikation er FleishmannHillards repræsentant i Danmark, og vi samarbejder om at hjælpe danske kunder med deres internationale kommunikation og internationale kunder med deres kommunikation i Danmark.

Mangler du hjælp?
Er du i tvivl om, hvordan du skal kommunikere effektivt til din målgruppe eller vil du gerne have værktøjer samt teknikker til at formulere et budskab knivskarpt? Tøv ikke med at kontakte Rostra nu!
Rostra har mange års erfaring og dybdegående viden vedrørende kommunikation og PR og har gennem tiden hjulpet mange virksomheder med netop deres kommunikationsstrategi.

Bag ordene

Fuldt hus til gå-hjem-møde hos Rostra Kommunikation | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Fuldt hus til gå-hjem-møde hos Rostra Kommunikation | 2