Blog

Inspiration til sæsoner og tendenser

Vi bruger ofte livsstilseksperter som fx Flemming Møldrup fra DRs program “Kender Du Typen?” til de nyeste produktpræsentationer for vores kunder. Deres viden om forbrug og tendenser inspirerer journalisterne til at omtale produkter i en relevant kontekst over for læserne.

Gå den mørke tid i møde med farverig indretning | 1

Vi tager udgangspunkt i sæson og tendenser, når vi planlægger presseevents. Det er med til at sætte produkterne i en relevant kontekst over for medierne. Eksempelvis var farverig indretning i den mørke vintertid i fokus under én af OBH Nordicas produktlanceringer.

Presseevent

Livsstilseksperter sætter ord på tendenser

Vi inddrager ofte livsstilseksperter, når vi arrangerer produktpræsentationer over for journalister. De har et indgående kendskab til fx danskerne, vores vaner og de nye forbrugertrends, hvilken hjælper os med at iscenesætte vores kunder og deres produkter. De giver deres bud på, hvad der bliver det næste store, og ikke mindst i hvilken retning, som tidsånd og tendenser bevæger sig og viser konkrete eksempler i sine foredrag.

Det var blandt andet opgaven for livsstilsekspert Flemming Møldrup, da vi skulle skabe opmærksomhed omkring én af OBH Nordicas produktlanceringer.

Flemming tog udgangspunkt i den kommende sæson, og hvordan de farverig produkter i indretningen kan gøre vintertiden med de sparsomme soltimer en anelse mere opkvikkende. Hertil kom han med bud på forskellige typer af forbrugere, som kunne være relevant for netop de produkter.

Omgivelser der sætter den rette stemning

Ud over indholdet, så er omgivelserne for et pressevent også med til at definere både stemning og budskab. Rostra giver altid et bud på forskellige lokationer, der hver især kan være med til at iscenesætter produkterne inden for et tema.

Til presseeventen for OBH Nordica og det farverige urbane look valgte vi at afholde det på The Union Kitchen. En restaurant i Store Strandstræde nær den rå, men alligevel polerede Nyhavn.

Denne gamle del af København passer til indretningen af ​​restauranten, der hovedsageligt består af avisudskæringer fra 1930’erne, tunge jernstole, træborde og retrolamper. Ud over et simpelt og lækkert menukort er de også kendt for deres stilrene interiør. Et set-up der i den grad passede perfekt til netop denne type event!

Events med fokus på både nye og gamle produkter

Udover overstående eventeksempel, så har vi i en årrække i tæt samarbejde med OBH Nordica planlagt det årlige jule bingo banko, hvor vi også kunne positionere eksisterende produkter over for en bred gruppe af journalister og influencere.

Rostra er vant til at planlægge forskellige typer af events for nye og eksisterende kunder.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

Gå den mørke tid i møde med farverig indretning | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Gå den mørke tid i møde med farverig indretning | 2