Blog

Jule Bingo Banko med OBH Nordica

Jule Bingo Banko er blevet en fast tradition, som i den grad høster succes. Gode grin og julestemning var i fokus til årets event, hvor OBH Nordica’s fulde produktlinje skulle præsenteres.

Jule Bingo Banko med OBH Nordica | 1

Traditionen tro åbnede Rostra Kommunikation dørene til OBH Nordicas årlige Jule Bingo Banko, hvor det atter var blevet tid til spas, knas og juleleg.

Event

Der var dømt julestemning og gode grin

Rostra havde sørget for julepyntede lokaler, æbleskiver, gløgg, juleskum, og at hele 27 journalister inden for bolig, interiør og livsstil fra diverse medier dukkede op til ‘OBH Nordica Jule-bingo Banko’. Stand-up komiker Anders Stjernholm, der var årets Bingo Banko vært, varmede godt op under de fremmødte journalister og gode grin gav genlyd i hele huset.

Arrangementet fokuserede på OBH Nordicas fulde produktlinje og var målrettet journalister og bloggere for på denne måde at skabe gode relationer.

Fortsat en stor succes

Eventen var en stor succes og yderst populært blandt deltagerne, som primært var inden for bolig, interiør og livsstilsmedier. Eventen skabte fundament for gode relationer til den deltagende presse samt konkrete resultater i form af et stort antal presseklip og positive omtaler i magasinpressen.

Rostra har fra 2011 til 2015 hjulpet OBH Nordica med pressestrategi, planlægning og gennemførelse af presseindsatser i forbindelse med markedsføring af nye produkter bl.a. inden for skønhed. I den sammenhæng har vi gennemført en stribe events, herunder OBH Nordicas Julebingo-Banko. Rostra stod for at planlægge og afvikle eventen fra start til slut, herunder også for at invitere journalister, rekruttere og udvælge de kendte værter og håndtere alle logistiske opgaver i forbindelse med afholdelsen.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

Jule Bingo Banko med OBH Nordica | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Jule Bingo Banko med OBH Nordica | 2