Blog

Halsnæs Forsyning får ny kampagne

Under overskriften “Dit affald er værd at samle på” hjælper Rostra Kommunikation i øjeblikket Halsnæs Forsyning med at sætte fokus på, at affaldssortering ikke blot er nødvendigt, men også gavnligt fordi affaldet indeholder værdifulde ressourcer.

Halsnæs Forsyning får ny kampagne | 1

Budskabet bliver synliggjort via en visuel, lokalt forankret kampagne, der giver sorteringen af affaldet en nærværende nytteværdi.

Kommunikationskampagne

Ny kampagne skaber værdi lokalt

Halsnæs forsyning valgte per april 2015 at hjemtage afhentning af husholdningsaffaldet og havde i den forbindelse behov for en synlig, visuel kampagne, der kunne skabe forståelse og opmærksomhed omkring vigtigheden og den lokale nytteværdi i at sortere affaldet. Samtidig med at kampagnen markerede dette brandede den Halsnæs Forsyning som en lokalt forankret arbejdsplads og serviceudbyder, der skaber værdi lokalt.

Dit affald er værd at samle på

Rostra udviklede det overordnede budskab ”Dit affald er værd at samle på” til kampagnen, der samtidig kan bruges på alle øvrige kommunikationsindsatser på affaldsområdet i Halsnæs. Det kreative koncept bag kampagnen bygger på en kommunikativ ”overligger”, hvor budskabet om det ressourceindeholdende affald ligger implicit. Billederne i kampagnen indbefatter således fotos med en bestemt type affald i fokus (fx en appelsin, der bliver skrællet, eller en avis, der læses) med et lokalt miljø i baggrunden. Målgruppen laver derved selv koblingen mellem affald og budskab via en form for storytelling hos beskueren.

Kampagnen bestod af bannere på ni nye skraldebiler, og Rostra stod for hele processen med udvikling af kampagnebudskab, kreativt koncept, fotografering og grafisk produktion af motiver til bannerne.

Få rådgivning til din kampagne!
Vil du gerne opnå bedre resultater, men mangler den rette partner? Er du allerede i gang med en kommunikationskampagne eller sidder du fast i startfasen? Kontakt Rostra nu!
Hos Rostra er vi kommunikationseksperter, politiske specialister, analytikere, journalister og tekstforfattere. Vi forener viden og erfaring fra en række brancher og arbejdspladser. Og vi bruger vores forskellighed til at dele viden og udfordre hinanden med nye ideer og perspektiver.

Bag ordene

Halsnæs Forsyning får ny kampagne | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Halsnæs Forsyning får ny kampagne | 2