Blog

Fiskefestival finder smagen af Nordjylland

Hvert år finder Hirtshals Fiskefestival smagen af Nordjylland, når ‘Årets Bjesk’ skal kåres. Et event, der trækker folk til fra nær og fjern og er værd at invitere medier til.

Hirtshals Fiskefestival fandt smagen af Nordjylland | 1

I Hirtshals har der gennem mange år været stolte traditioner omkring bjesken – vinderne kåres på den årlige Fiskefestival, men hvem løber med sejren?

Event

Kåring af Årets Bjesk

Ved at lave en konkurrence og en officiel kåring af Årets Bjesk, er det håbet, at der kommer endnu større opmærksomhed på både ”Årets Bjesk” og ”Årets Sild”. Flere hold dyster om at vinde titlen som den bedste nordjyske kryddersnaps. Bjesk er en nordjysk betegnelse for en let bitter spiritus, som er smagssat med bl.a. urter, bær eller frugter. Akvavit passer smagsmæssigt rigtig godt med fisk. F.eks. er fiskens ofte diskrete, sødlige havsmag ideel sammen med den sødme, der findes i eftersmagen på en veldestilleret akvavit.

Mange indsatser, et fokus

Den årlige Fiskefestival er et eksempel på et af de mange samarbejder, som Aalborg Akvavit er involveret i, og som kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring akvavit på en anderledes måde. Rostra kan blandt andet bruge sådan et samarbejde til at fortælle om akvavittens mange egenskaber med et lokalt og nationalt fokus. Rostra hjælper løbende med at udvikle forskellige PR-indsatser for Arcus Danmark, så vi hele tiden arbejder på at gøre kategorien relevant for danskerne året rundt. Det gælder både de lokale tiltag som festivalen, men også produktlanceringer, traditioner, nye koncepter og andre begivenheder i forbindelse med de danske klassikere Aalborg Akvavit og Gammel Dansk.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

Hirtshals Fiskefestival fandt smagen af Nordjylland | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Hirtshals Fiskefestival fandt smagen af Nordjylland | 2