Blog

Alkohol er også på dagsordenen på Folkemødet

På Folkemødet blev der afholdt en paneldebat styret af Sebastian Dorset og Martin Krasnik. Tonen i telten var positiv og mindre tabubelagt end emnet ellers har ry for, og teltet var under debatten fyldt fra start til slut.

Alkohol er også på dagsordenen på Folkemødet | 1

Lænke-ambulatorierne er den største non-profit organisation inden for alkoholbehandling i Danmark. Rostra har siden 2011 assisteret Lænke-ambulatorierne med PR, PA og strategiske tiltag.

Public affairs

Fremtidens alkoholbehandling

I 2015 ønskede Lænke-ambulatorierne at afholde en paneldebat om fremtidens alkoholbehandling i Danmark. Rostra stod i denne forbindelse for at planlægge og eksekvere selve eventet, fra det indledende møde, til den sidste gæst havde forladt teltet på Folkemødet. Denne proces omfattede al logistik og koordinering, anskaffelse af telt og udstyr, briefings, ansættelse og aflønning af deltagere, komikere og ordstyrere, samt eksekvering af event og PR-aktiviteter.

Fik etableret en positiv ramme om tabubelagt emne

Hvordan kommer vi i gang med at bryde tabuet om alkoholmisbrug? Når hver 10. dansker ønsker at nedsætte sit alkoholforbrug, og alt for mange ikke får den nødvendige behandling, er der hårdt brug for en debat om vores alkoholvaner og om mulighederne for at hjælpe dem, der rammes af alkoholafhænighed. For at give et anderledes bud på, hvordan man kan skabe en debat om et både tabubelagt og seriøst emne, sørgede Rostra for, at komikeren Sebastian Dorset med et skræddersyet show fik sat en positiv ramme om debatten, som med deltagelse fra politikere og eksperter blev styret af Martin Krasnik.

En stemme i den offentlige debat

Trods flere end 2.600 arrangementer på Folkemødet var brandstationens mødetelt fyldt med et engageret publikum under debatten, hvilket blandt andet skyldtes foromtalen af eventen, der via likes og delinger nåede ud til titusinder af brugere på Facebook. Debatten forløb til glæde for alle parter, og gav Lænke-ambulatorierne en kraftigere stemme i den offentlige debat om alkoholbehandling. PR-aktiviteterne resulterede tilmed i omtale i landsdækkende medier i dagene efter debatten.

Rostra kan skabe kontakten
Er dit mål at skabe gode relationer til vigtige organisation er og nøglepersoner? Mangler du kontakt til offentlige beslutningstagere, embedsmænd og politikere?
De fleste rådgivere i Rostra har en baggrund inden for politisk arbejde. Fra Christiansborg, ministerier, kommuner, EU, politiske partier eller interesseorganisationer. Vi kender de politiske processer, logikker og udfordringer. Den erfaring og indsigt bruger vi, når vi rådgiver virksomheder og organisationer om deres relationer til myndigheder, politikere og meningsdannere.

Bag ordene

Alkohol er også på dagsordenen på Folkemødet | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Alkohol er også på dagsordenen på Folkemødet | 2