Blog

Lænke-ambulatorierne tør tale om alkohol, gør du?

Ser du stiltiende til mens naboen, kollegaen eller et familiemedlem drikker alt for meget? I så fald er du langt fra den eneste. Under temaet ”Tør du tale om alkohol? ” har Fonden Lænke-ambulatorierne i dag, d. 23. september 2015 sendt en flaskeformet luftballon til vejrs og stillet en godt 8 meter lang bar med gæster, der har fået lidt for meget at drikke, op på Rådhuspladsen for at gøre opmærksom på det skadelige alkoholforbrug, som ca. hver 10. dansker har i dag.

Lænke-ambulatorierne tør tale om alkohol, gør du? | 1

Tør du tale om alkohol? Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark gør opmærksom på det skadelige alkoholforbrug, som ca. hver 10. dansker har.

Event

Én uge er langt fra nok

”Den officielle alkoholuge – uge 40 – er lige rundt om hjørnet. Men en enkelt uge er langt fra nok til at sætte fokus på de mere end 585.000 danskere, herunder naboen, kollegaen, vores børns klassekammeraters forældre og måske også et eller flere familiemedlemmer, der har et skadeligt forbrug af alkohol. Derfor starter vi allerede i dag med at gøre opmærksom på problemet og få danskerne i tale inde på Rådhuspladsen”, fortæller Mikael Jakshøj, direktør i Fonden Lænke-ambulatorierne.

Lænke-ambulatorierne har skiftet navn

Novavi har over 50 års erfaringer med alkoholbehandling, de fleste dog under et andet navn. Indtil december 2016 hed virksomheden nemlig Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark. Lænke-ambulatorierne var en udløber af den frivillige organisation Landsforeningen Lænken, der stadig laver et fremragende arbejde og som vi hos Novavi stadig har et tæt samarbejde med. Baggrunden for navneskiftet har været, at man fra bestyrelsens side ønskede et navn, der også favnede de dele af virksomheden, der ikke er ambulatorier.

OBS: Der vil være repræsentanter fra Fonden Lænke-ambulatorierne og tidligere alkoholafhængige til stede ved eventen på Rådhuspladsen fra kl. 08.00-20.00, som meget gerne vil tale med danskerne om skadelige alkoholvaner.

Søg rådgivning hos Rostra!
Er du undervejs med en kommunikationskampagne, eller har du brug for rådgivning til at komme i gang? Rostra står klar til at rådgive!
 Rostra har gennemført adskillige informations-, holdnings- og nudging-kampagner for det offentlige. De fleste rådgivere i Rostra har en baggrund inden for politisk kommunikation. Fra Christiansborg, ministerier, kommuner, EU, politiske partier eller interesseorganisationer.

Bag ordene

Lænke-ambulatorierne tør tale om alkohol, gør du? | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Lænke-ambulatorierne tør tale om alkohol, gør du? | 2