Blog

Ét ton muslinger til den lille sult

Hvert år kan du dufte, smage og opleve Løgstør Havn, når den danner rammen om årets Muslingefestival. Muslingefestivalen er et arrangement med festlige og kulturelle dage fyldt med muslinger, hvor gastronomi, kunst og musik er i centrum – også for medierne.

Ét ton muslinger stillede den lille sult | 1

Et af omdrejningspunkterne ved Løgstør Muslingefestival er naturligvis muslinger, og her er der masser af gode smagsoplevelser at hente.

Event

Mere end sulten for sjov

Løgstør Muslingefestival med Nordjyllands største muslingeevent er et godt eksempel på et af de mange samarbejder, som Aalborg Akvavit er involveret i og kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring akvavit på en anderledes måde. Rostra kan blandt andet bruge sådan et samarbejde til at fortælle om akvavittens mange egenskaber med et lokalt og nationalt fokus. Vi hjælper løbende med at udvikle forskellige PR-indsatser for Arcus Danmark, så vi hele tiden arbejder på at gøre kategorien relevant for danskerne året rundt. Det gælder både de lokale tiltag som festivalen, men også produktlanceringer, traditioner, nye koncepter og andre begivenheder i forbindelse med de danske klassikere Aalborg Akvavit og Gammel Dansk.

Nyt gastronomisk makkerpar

Udover at invitere den lokale, regionale og nationale presse til at deltage i festivalen og skabe deres egne indtryk af smagsoplevelserne, sætter vi også fokus på selve gastronomien ved hjælpe af særlige opskrifter udviklet specielt til begivenheden. Eksempelvis inspirer vi journalisterne til at inddrage akvavitten i den traditionelle madlavning, når de damper muslinger eller skænker et glas til middagsgæsterne. Menuen kan blandt andet stå på akvavitmarinerede dildmuslinger, flamberet muslinger på Grill Akvavit eller muslinger dampet på Nordguld Akvavit.

Velbekomme.

 

 

 

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

Ét ton muslinger stillede den lille sult | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Ét ton muslinger stillede den lille sult | 2