Christian Olesen

Christian Olesen har arbejdet med strategi, PR, kommunikation og markedsanalyse i 20 år. Han arbejder for både private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, ligesom han har været analytiker og rådgiver for flere partier. Han har i 7 år været redaktør for Europa-Kommissionens ugebrev i Danmark. Han beskæftiger sig især med strategiudvikling og -eksekvering, rådgivning omkring presserelationer, politik, krisekommunikation, adfærds- og holdningskampagner samt markedsanalyse.

Christian har gennemført flere end 500 fokusgruppeinterview og et væld af kampagner, kommunikationsstrategier, presseindsatser, research-opgaver mm. Som både kommunikationsrådgiver og markedsanalytiker har han stor erfaring med aktivt at bruge analysedata som fundament i kommunikationsstrategier og kampagner.

Christian holder foredrag om kommunikation og markedsanalyse. Desuden fungerer han som vejleder og underviser i forskellige faglige sammenhænge.

Han har deltaget i en række fagrettede kurser, herunder flere i regi af ESOMAR, der er analyseinstitutternes internationale brancheorganisation. Han har tidligere været analysechef og kommunikationsrådgiver på et PR-bureau.

Christian er cand.comm. fra Roskilde Universitet. Han er stifter af Rostra Kommunikation & Research A/S og ejer halvdelen af virksomheden.

Olesen
Direktør

cand.comm.

T: +45 3336 0429
M: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com

LinkedIn

Andre medarbejdere

Mette Arre
Mette Arre
Christian Olesen
Christoffer Hovaldt
Christoffer Hovaldt
Jan Gøricke
Jan Hybertz Gøricke
Flemming Mieth
Flemming Mieth
Mathias Wulff Jensen
Mathias Wulff Jensen
Naomi Altamirano
Johannes Olesen
Christian Foldager
Brit Wilhelmsen
Henrik Mieth
Brian Martin Rasmussen