Christian Olesen

Christian Olesen har arbejdet med strategi, PR, kommunikation og markedsanalyse i 20 år. Han arbejder for både private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, ligesom han har været analytiker og rådgiver for flere partier. Han har i 7 år været redaktør for Europa-Kommissionens ugebrev i Danmark. Han beskæftiger sig især med strategiudvikling og -eksekvering, rådgivning omkring presserelationer, politik, krisekommunikation, adfærds- og holdningskampagner samt markedsanalyse.

Christian har gennemført flere end 500 fokusgruppeinterview og et væld af kampagner, kommunikationsstrategier, presseindsatser, research-opgaver mm. Som både kommunikationsrådgiver og markedsanalytiker har han stor erfaring med aktivt at bruge analysedata som fundament i kommunikationsstrategier og kampagner.

Christian holder foredrag om kommunikation og markedsanalyse. Desuden fungerer han som vejleder og underviser i forskellige faglige sammenhænge.

Han har deltaget i en række fagrettede kurser, herunder flere i regi af ESOMAR, der er analyseinstitutternes internationale brancheorganisation. Han har tidligere været analysechef og kommunikationsrådgiver på et PR-bureau.

Christian er cand.comm. fra Roskilde Universitet. Han er stifter af Rostra Kommunikation & Research A/S og ejer halvdelen af virksomheden.

Olesen
Direktør

cand.comm.

T: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com

LinkedIn

Andre medarbejdere

Christian Olesen
Flemming Mieth
Flemming Mieth
Christian Foldager