Mathias Wulff Jensen

Mathias Wulff Jensen beskæftiger sig med kampagnekommunikation, journalistik, medierelationer og markedsføring. Med ansvar for bl.a. kreative koncepter, mediestrategi og effektmåling har han udviklet en lang række kampagner for ministerier, kommuner og andre offentlige myndigheder. Han trækker på sin brede erfaring inden for de fleste kommunikationsdiscipliner og medier både offline og online.

Mathias er desuden en alsidig tekstforfatter, der griber formidlingsopgaver med stor skriveglæde uanset stil, genre og krav til lix. Han skærer det skarpe, skæve og sjove slogan til kampagnen, og med sin veludviklede analytiske sans er han også en særdeles kompetent formidler af kompliceret stof om emner som EU, finans og medicin til både brede og helt specifikke målgrupper.

Mathias arbejder desuden med PR-strategier og pressehåndtering. Han har tidligere beskæftiget sig med grafisk udvikling, analyse, organisationsarbejde og politik.

Mathias er uddannet retoriker (BA) fra Københavns Universitet og cand.soc. i politisk kommunikation, strategisk ledelse og marketing på Copenhagen Business School.

Mathias Wulff Jensen
Seniorrådgiver

cand.soc.

T: +45 3336 0430
M: +45 2624 5154
E: mwj@rostrapr.com

LinkedIn

Andre medarbejdere

Mette Arre
Mette Arre
Christian Olesen
Christoffer Hovaldt
Christoffer Hovaldt
Jan Gøricke
Jan Hybertz Gøricke
Flemming Mieth
Flemming Mieth
Mathias Wulff Jensen
Mathias Wulff Jensen
Naomi Altamirano
Johannes Olesen
Christian Foldager
Brit Wilhelmsen
Henrik Mieth
Brian Martin Rasmussen