GB-FB-annonce-billede-food-topview-3000x1110
GB-FB-annonce-billede-food-3000x1110

Vil du vide mere?

– så kontakt:

Udfordring

Dagrofa lancerede i begyndelsen af 2011 produktserien Grøn Balance, der tager hensyn til miljøet og gør det nemt at købe ind med omtanke. Produkterne findes på hylderne i over 600 dagligvarebutikker fordelt over hele landet, og serien tilbyder de produkter, vi bruger mest i hverdagen, fx fødevarer, personlig pleje og husholdningsartikler. Alle produkterne er certificeret inden for de mest ambitiøse og troværdige mærkningsordninger, fx Svanemærket, Ø-mærket, og Astma-Allergi Danmarks mærke.

 

Tilgang

Rostra har været med helt fra begyndelsen og var med til at lancere Grøn Balance i pressen. I Rostras dialog med medierne præsenterer vi Grøn Balance som en produktserie, der er til gavn for miljøet og forbrugerne, og som gør det enkelt at købe ind med omtanke – uden at det koster ekstra. Alle medieindsatser vinkles i forhold til forbrugernes hverdag, så produkterne præsenteres i en sammenhæng, der er vedkommende og aktuel.

 

Resultater

I løbet af de første 10 måneder gav Rostras medieindsats over 100 redaktionelle omtaler i dagspresse og livsstilsmedier samt på web. Det svarer til en redaktionel værdi på 3,5 mio. kroner. I de fleste af omtalerne indgik der produktbilleder. Rostra har siden lavet løbende indsatser på produktlanceringer samt udviklet en Facebookside, hvor Grøn Balance kan kommunikere direkte med forbrugerne.

Udvalgte referencer

Case: Sammen om et hav uden affald

Vestegnen HF & VUC: Succesfuld nudgingkampagne mod cigaretskod

Pigalle: Det svenske storbyhotel

Omhu produkt-pr

OMHU: Lancering af ny fødevareserie

Zone: Produkt-PR løfter brandet

Brøndby affaldssortering

Brøndby Kommune: Affaldssortering uden ord

Kampagnelogo

Gribskov Kommune: ”Gemmer du, så husker jeg”

Banner genbrugsstation

Assens Forsyning: Har du rent træ i posen?

Madaffaldsbeholder

Frederikssund Kommune: ”Tak for MADaffald”

Miljøstyrelsen: Glade film om sortering af affald

Affaldssortering i Værebro Park

Gladsaxe Kommune: Affaldssortering i etageboliger