OMHU is
OMHU marmelader
OMHU lakridser

Vil du vide mere?

– Så kontakt:

Succesfuld lancering af ny fødevareserie med fokus på kvalitet

Dagrofa lancerede i slutningen af 2016 produktserien OMHU, en serie af fødevarer, der gør det nemt for forbrugerne at have fokus på kvalitet og detalje. Rostra hjalp fra starten med at kommunikere det særlige ved OMHU, så serien kunne få en god start på det danske marked.


Fokus på særlige aspekter gav identitet til produkterne

Med et virvar af fødevareprodukter og produktlanceringer i Danmark var det essentielt af finde ind til kernen af OMHUs produkter. Med fokus på produkternes kvalitet og detaljer, lancerede Rostra brandet over for medierne. Presseindsatsen fremhævede OMHUs særlige aspekter og fik skabt opmærksomhed omkring det faktum, at OMHU ikke går på kompromis med madens autenticitet og at hver enkelt vares oprindelse og ægthed respekteres gennem hele produktionen.


Vedvarende indsats, der skaber kendskab og loyalitet

Gennem sampling, pressemeddelelser, god kontakt til pressen samt udvikling af samarbejder og konkurrencer får OMHU løbende positiv omtale i relevante medier, og er ved at etablere sig som et kvalitetsbrand i Danmark. Rostra har siden lanceringen lavet løbende indsatser for OMHU og står derfor for at skabe kontinuitet over for medierne og forbrugerne.

Udvalgte referencer