PIGALLE-MINIGEMOLL-3093
IMG_1106_1
IMG_6470-HDR

Vil du vide mere?

– Så kontakt:

Pigalle: Det svenske storbyhotel

Sverige har meget at byde på. Det ved mange danskere, men alligevel skal de mindes om det engang imellem og inspireres til at se mulighederne på den anden side af Kattegat. Boutiquehotellet Pigalle i Göteborg i Sverige vil gerne højne kendskabet til deres hotel, så de kan tiltrække flere gæster fra Danmark. En intensiv indsats fra Rostra skulle medvirke til, at Pigalle blev placeret i flere danskeres bevidsthed.

 

En indsats, der inspirerer og øger kendskab

Vores erfaring siger, at målrettet og stærkt pressearbejde giver en stor værdi: Et grundigt forarbejde skal være med til at sikre positiv redaktionel omtale af Pigalle i relevante medier. Vi sørgede for, at forbinde hotellet med aktuelle trends og tendenser i tiden, og vi vinkler historier i forhold til almindelige danskeres liv, så deres interesse kan blive vækket.

 

Variationer i indsatsen og kendskab til sæsoner

Rostra hjalp med at skabe opmærksomhed ved at planlægge historier baseret på nyheder eller sæsoninspirerede idéer til ophold i Göteborg og på Pigalle. Vi arrangerede løbende anmelderture, som er et godt værktøj til at præsentere den oplevelse, som et hotelophold er. Derudover koordinerede vi læserkonkurrencer i både trykte og digitale medier, da sådanne konkurrencer giver en stor læserdeltagelse og er en god måde at omtale hotellet for læserne.

Udvalgte referencer