Zone Produkt-pr
Zone viskestykker
Zone skåle

Vil du vide mere?

– Så kontakt:

ZONE: Branding gennem strategiske presseindsatser

Interiørbrandet ZONE stod over for en større indsats med at løfte brandet og højne kendskabet til ZONEs eksisterende og nye produktserier. Rostra bistod med at løse opgaven, bl.a. ved at skabe forståelse for brandets filosofi og give inspiration til forbrugernes hverdag.

 

Fokuseret indsats skabte konkret værdi

Samtlige indsatser blev vinklet ud fra den almindelige forbrugers liv for at skabe identifikation, fx gennem fokus på at skabe glæde omkring hverdagens mange gøremål, så det travle hverdagsliv løftes lidt gennem æstetiske elementer.

Med fokus på funktionalitet og høj kvalitet stod Rostra bl.a. for at invitere til pressedage i ZONE Danmarks showroom i Jylland, lave målrettede pressemeddelelser og sampling til journalister i forbindelse med produktlanceringer, og udsende nyheder til bestemte begivenheder, fx DesignAwards.

 

En fast strategi gav løbende omtale

En vedholdende indsats og en nøje planlagt strategi med en konkret tidsplan var med til at sikre løbende positiv omtale i relevante medier. Indsatserne var bl.a. planlagt ud fra årstider og sæsoner, så der kunne sættes fokus på forskellige produktserier hen over året. Gennem særligt fokus på fx serierne PEILI og NOVA, lærte forbrugerne ZONEs brede sortiment bedre at kende – at ZONE både designer til badeværelset (NOVA) og til køkkenet (PEILI-skåle) – og fik på den måde en bedre forståelse for brandets filosofi; at skabe inspiration og glæde omkring hverdagens gøremål.

Udvalgte referencer