Blog

Nemmere affaldssortering på Vestforbrænding

Rostra Kommunikation har i slutningen af 2014 leveret 24 træmænd til alle Vestforbrændings genbrugsstationer. Træmanden skal hjælpe borgere med at aflevere deres træaffald i de rigtige containere.

Nemmere affaldssortering på Vestforbrænding | 1

Vestforbrænding arbejder sammen med sine 19 ejerkommuner i hovedstadsområdet for at få stadig mere affald til genbrug og mindre til forbrænding.

Kommunikationskampagne

Ja tak til forskelsbehandling!

Formålet med den ’nye mand’ på genbrugspladsen er at vise borgere, at træ og trykimprægneret træ ikke må komme i den samme container. Ikke alle er klar over, at hvis begge træarter afleveres i samme container, kan træet ikke genbruges, og dermed bliver både træ og trykimprægneret sendt til forbrænding. Hvis man derimod sorterer det trykimprægnerede træ fra, kan det alm. træ genbruges til spånplader. Vestforbrænding sender det trykimprægnerede træ til Tyskland, hvor det brændes i energiproduktion på et særligt anlæg.

Den nye ’medarbejder på stationen’ er lige omkring 2,5 meter høj og vejer ca. 500 kg. Han er den venlige guide, der hjælper med at passe på miljøet.

Søg rådgivning hos Rostra!
Er du undervejs med en kommunikationskampagne, eller har du brug for rådgivning til at komme i gang? Rostra står klar til at rådgive!
Rostra har gennemført adskillige informations-, holdnings- og nudging-kampagner for det offentlige. De fleste rådgivere i Rostra har en baggrund inden for politisk kommunikation. Fra Christiansborg, ministerier, kommuner, EU, politiske partier eller interesseorganisationer.

Bag ordene

Nemmere affaldssortering på Vestforbrænding | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Nemmere affaldssortering på Vestforbrænding | 2