Community management på Facebook

Grøn Balance er Dagrofas miljømærkede dagligvareserie, der forhandles i MENY, Spar, Min Købmand og Letkøb. For den ansvarsbevidste forbruger er gode dagligvarer en tillidssag. Da Rostra hjalp Dagrofa med at lancere denne nye produktserie, havde vi fra begyndelsen fokus på sociale medier. Da det nye brand var modnet hos målgruppen, lancerede vi derfor Grøn Balance på Facebook.

Rostra varetog drift, markedsføring og community management af Grøn Balance på Facebook med indhold, aktivering og tilgængelighed. Vi brugte platformen til at skabe en værdifuld relation mellem brand og følgere. Gennem vores community management kunne alle brugere komme i direkte kontakt med Grøn Balance og få svar på alt omkring fx varedeklarationer, miljø- og sundhedsinformation om produkterne. Grøn Balance på Facebook har i hele perioden haft en stabil vækst i antal følgere, interaktion og udbredelse.

Kontakt Flemming Mieth på +45 29 27 97 55 eller fm@rostrapr.com.

Vil du høre mere om digital kommunikation eller andre services?

Vi hjælper virksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder med at skabe effektive kommunikationsindsatser.

Læs mere om nogle af vores ekspertiser herunder​