Blog

Lavazza skaber kaffemagi ved presseevents

Lavazza er en virksomhed, der i mere end 120 år har forfulgt en forretningsvision baseret på deres kærlighed til arbejdet, til produktet og det land, de driver forretning i. Den historie er Rostra med til at formidle i Danmark bl.a. til en lanceringsevent, hvor kærligheden til kaffe tydeligt kunne mærkes.

Lavazza skabte kaffemagi ved lanceringsevent | 1

Lanceringen af fire nye kaffevarianter i Danmark præsenteres på et pressevent, hvor Rostra har været drivkraften bag den strategiske kommunikation og planlægning af eventet.

Livstilskommunikation

Presseevent for Lavazza

Der er ren kaffemagi på programmet, når Lavazzas dygtige og passionerede baristaer fremtryller innovative kaffeoplevelser ved presseevents. Her bliver der bl.a. serveret kaffekaviar, kaffecocktails og lækre, italienske retter for de danske journalister og bloggere. Vi bruger presseevents til at markere Lavazzas lanceringer af nye kaffevarianter i Danmark, og de mange smagsoplevelser vækker altid begejstringen.

Lavazza er Italiens største kaffeproducent og et af de mest kendte kaffebrands i verden. Det er derfor en målrettet strategi at lancere brandet i et kaffeelskende land som Danmark. Rostra har æren af at være med i den strategiske kommunikation og planlægningen af events og andre presseindsatser.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit brand lanceres, styrkes eller repositioneres? Står du og mangler rådgivning ift. processen og dine mål?
Rostra Kommunikations livsstilsteam fokuserer på design, livsstil og tendenser. Gennem en årrække har vi skabt omtale og brand awareness for danske og internationale brands inden for design og livsstil i hele Skandinavien.

Bag ordene

Lavazza skabte kaffemagi ved lanceringsevent | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

Lavazza skabte kaffemagi ved lanceringsevent | 2