Blog

UlykkesLinjen åbner for telefonerne

UlykkesLinjen har åbnet telefonerne. Initiativtagere og presse mødtes til lanceringen på Hovedbrandstationen hos Københavns Brandvæsen den 17. august.

UlykkesLinjen åbner for telefonerne | 1

Mange, der har været udsat for en ulykke, kan stå tilbage med utallige spørgsmål, når man igen møder hverdagens realiteter. Spørgsmål som ofte rækker ud over, hvad sundhedspersonalet kan eller har mulighed for at svare på. Her er UlykkesLinjen klar til at hjælpe dig med gratis råd og vejledning.

Presseevents

Spørgsmålene er utallige – men der er hjælp at hente!

Omkring 300.000 danskere har følgevirkninger efter en ulykke, men livet efter en alvorlig ulykke er ofte fuld af spørgsmål omkring sygedagpenge, genoptræning, forsikring, advokat- og psykologbistand. Hvert år indberetter politiet omkring 3.300 trafikulykker med personskader, men de samlede indberetninger fra politi, skadestuer og sygehuse var i 2013 på over 37.000 – eller flere end 100 personskader om dagen. UlykkesLinjen er en ny hotline for alle i Danmark, der giver gratis hjælp og vejledning i tiden efter en ulykke – en tid der typisk er uoverskuelig og kaotisk for de ulykkesramte og deres pårørte. Kaos kan vare mange år, og det begynder typisk i det øjeblik, ulykkespatienten vender hjem fra hospitalet (første gang). Så står mange mennesker typisk alene med utallige spørgsmål om fx genoptræning, psykologhjælp, hjælpemidler, advokatbistand, forsikring og sygedagpenge – samtidig med at de har mén og smerter efter ulykken.

Men hvis man er uheldig at have været ude for en ulykke, er det nu blevet lettere at få hjælp efter ulykken med råd og vejledning fra UlykkesLinjen.

Initiativtagerne til UlykkesLinjen er: Havarikommissionen for Vejtrafikulykker, Rigspolitiet, Rådet for Sikker Trafik, Forsikring & Pension og PTU – Livet efter ulykken.

Skab resultater med Rostra!
Skal dit nye produkt lanceres? Er du i tvivl om hvilket presseevent, der ville passe bedst til dit produkt samt målgruppe?
Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål.

Bag ordene

UlykkesLinjen åbner for telefonerne | 2

Flemming Mieth

Flemming har arbejdet med public relations siden 1995. I dag rådgiver han en lang række virksomheder om strategisk kommunikation og pressearbejde.

Kontakt Flemming på fm@rostrapr.com eller 29 27 97 55 for at høre mere.

Kontakt
Flemming
fm@rostrapr.com
eller 29 27 97 55
for at høre mere.

UlykkesLinjen åbner for telefonerne | 2