Dine digitale muligheder er uendelige. Grib kun de bedste.

Digitalt bureau

Digital kommunikation er fantastisk, fordi der er så få fysiske begrænsninger. Det meste kan lade sig gøre. Det er effektivt. Omkostningerne er lave. Men selv om digital kommunikation er mange ting, er det først og fremmest kommunikation. Modtageren, budskabet og afsenderen er stadigvæk langt vigtigere end mediet, platformen og de underliggende algoritmer – med andre ord: Stil skarpt på brugerne, før du stiller skarpt på systemerne.

Hos Rostra er en digital teknologi aldrig mere end et middel til et mål. Men tag ikke fejl: Vi elsker digital kommunikation!

Christian Olsen

Hvorfor skal Rostra stå for din digitale kommunikation?

“Vi kombinerer en stor viden om medieforbrug på digitale medier og indsigt i de tekniske platforme med en stærk kommunikativ faglighed, der sætter målgruppen og kommunikationens effekt i fokus. Vi laver digitale løsninger, som giver modtagerne en god oplevelse, og som er gode at arbejde med for afsenderne.”

Kontakt Christian Olesenco@rostrapr.com eller 26 72 94 29 for at høre mere.

Kontakt
Christian Olesen
co@rostrapr.com
eller 26 72 94 29
for at høre mere.

Christian Olsen

Samme ydelser som et digitalt bureau – med fokus på kommunikation

Rostra tilbyder dig en lang række ydelser inden for digital kommunikation – altid med et klart fokus på løsningens kommunikative egenskaber. Hvis du ønsker en digital løsning, der inkluderer indholdsstrategi og indholdsproduktion, så kom til os.

Hjemmesider: Vi laver bl.a. corporate sites, kampagnesites, webshops og videndelingsportaler for vores kunder.

Landing pages: Har du brug for en landing page til jeres årskonference, en produktlancering eller noget helt tredje? Vi sætter den op, som du vil have den, uden at du skal bruge tid på det.

E-learning: Vi har udviklet både platforme og indhold til flere e-learningsprojekter. Vi inddrager gerne video og underholdende indslag for at gøre indlæringen mere fængende.

Applikationer: Som en del af en digital kommunikationsindsatser kan vi eksempelvis producere:

 • Dynamisk infografik
 • Interaktive kort og modeller
 • “Test dig selv”
 • Konkurrencer
 • Mobilapps
 • Spil
 • 3D og VR

Sociale medier: Vi bygger et univers op på dine sociale medier og implementerer dine pixels, så du er klar til at bruge alle de sociale mediers avancerede funktioner.

Nyhedsbreve og e-mail marketing: Vi kan stå for udvikling, opsætning og drift af dine elektroniske nyhedsbreve – både de journalistiske og de salgsorienterede.

Content marketing: Vi producerer alle typer indhold til alle typer platforme. Vi hjælper dig med at profilere dig på dine ekspertiser, og vi kan også hjælpe dig med at finde nye aftagere for dit content, så du når endnu bredere ud.

Online markedsføring: Vi kan tilrettelægge og optimere dit annoncebudget, så du må størst mulig effekt af dine indsat på:

 • Sociale medier (Facebook, Youtube, LinkedIn mf.)
 • Displays (bannerannoncer)
 • Søgemaskiner (SEO og SEM)

Brugerundersøgelser: Er din løsning brugervenlig? Hvad synes dine brugere om dine løsninger? Hvilke ændringer kunne de tænke sig? På hvilke punkter er dine konkurrenter bedre end dig? Vores analysefolk undersøger din digitale performance og kommer med anbefalinger til forbedringer.

Eksempler på digital opgaver udført af Rostra

null

Grøn Balance

Community management på Facebook

null

Novartis

E-learning til sygeplejerske

null

Miljøstyrelsen

Overtagelse af Facebook

null

Miljøstyrelsen

Vidensportal om affald til kommuner

Et bedre digitalt bureau end et digitalt bureau

Hvorfor vælge kommunikationsbureauet Rostra til at producere din hjemmeside eller en anden løsning, når der er masser af digitale bureauer at vælge mellem? Det er der faktisk rigtig gode grunde til.

Kort fortalt er der især fire væsentlige forskelle på os og et traditionelt digitalt bureau:

I modsætning til it-udviklere arbejder vi med mange af de samme typer opgaver som vores kunder. Vi bruger rent faktisk de digitale systemer – vi producerer dem ikke bare. Derfor har vi stor indsigt i, hvad der er vigtigt i brugernes hverdag, hvordan man gør et system nemt at arbejde med, og hvordan man sparer på brugernes tid. Så du får en løsning, som du kan bruge effektivt i din hverdag uden bøvl og tidsspilde.

Vi er eksperter i målgrupper. Vi kender målgruppernes situation, interesser, prioriteter og medieforbrug. Vi designer digitale løsninger ud fra målgruppens behov – ikke omvendt.

Vi beskæftiger os med digitale løsninger i et helhedsperspektiv:

 • Hvad er vigtigt for brugerne? Både de eksterne (modtagerne) og de interne (afsenderne)!
 • Hvilken oplevelse skal brugerne have?
 • Hvem vil komme i kontakt med løsningen? Skal den forholde sig til aktører som pressen, beslutningstagere og interessenter?
 • Hvor tit skal løsningen opdateres med nyt indhold? Hvor skal indholdet komme fra? Hvordan gør vi det let for indholdsproducenterne?
 • Hvordan skal brugerne høre om løsningen? Hvordan skal den markedsføres?
 • Hvordan skal løsningen evalueres?

Vi leverer en færdig digital løsning – ikke et tomt “skelet”. Modsat et traditionelt digitalt bureau betragter vi ikke opgaven som udført, hvis der ikke er noget indhold. Det samme ville slutbrugeren sige. Vi overlader dig ikke en løsning, som er ressourcekrævende for dig at færdiggøre og producere indhold til (medmindre det er aftalt).

Hvis du skulle være bekymret for, om det er en af vores PR-rådgivere, der kommer til at programmere din forretningskritiske mobilapp, så vær bare rolig. Til tekniske opgaver trækker vi på faste samarbejdspartnere med spidskompetencer inden for præcist det, der er behov for. På den måde kan vi stille med et langt stærkere hold til den konkrete opgave, end hvis vi havde haft den samme interne it-afdeling til at løse enhver opgave.

Skal vi hjælpe med at optimere din digitale kommunikation?
Rostra hjælper dig gennem hele processen med at planlægge, udarbejde og lancere dit næste digitale kommunikationsprojekt. Vores stærke kommunikative faglighed betyder, at vi trækker på best practices gennem hele forløbet fra ide til evaluering af din digitale løsning.

Digital assistance når du behøver det

Du kan vælge at trække på Rostra, når du fx har brug for sparring, indholdsproduktion eller en vikarierende webredaktør. Måske har du brug for en ny digital kommunikationsstrategi med udgangspunkt i dine eksisterende digitale medier. Måske har du brug for stærkt nyt indhold til en relancering af din hjemmeside. Måske har du brug for en erfaren digital tekstforfatter til at opdatere og kvalitetssikre eksisterende indhold.

Vores konsulenter har erfaring med en lang række content management systemer. Vi har superbrugere inden for bl.a. WordPress, Umbraco, Drupal, Sitecore, Plone, Joomla, Typo3 og GoBasic (bl.a. Miljø- og Fødevareministeriet, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Datatilsynet, Miljøstyrelsen, Civilstyrelsen mf.).

Hvis din hjemmeside desuden har brug for en grafisk opdatering, kan vi også opfriske eksisterende hjemmesider med simple virkemidler.

Hvilken platform skaber mest værdi for dig?

Hvad er succeskriterierne for din digitale tilstedeværelse? Dette spørgsmål skal du besvare, før du vælger digital platform.

Her er nogle eksempler på succeskriterier:

 • Vi skal have en løbende synlighed, der betyder, at målgruppen har os top-of-mind.
 • Vi vil bygge en tættere og tættere relation til målgruppen gennem løbende kontakt med høj relevans.
 • Vi skal kommunikere vores styrker tydeligt, så målgruppen får et klart billede af, at vi er de bedste.
 • Målgruppen skal føle, at vi er tilgængelige for dem og er klar til at yde god service.
 • Branding, branding, branding.
 • Vi vil bruge de digitale muligheder til at skille os positivt ud fra konkurrenterne.
 • Vi skal dukke op i vores målgruppes informationssøgning.
 • Vi skal have målgruppens foretrukne kilder til information og andre services.
 • Vi vil tilbyde vores målgruppe en gratis digital service for at sikre trafik til vores medier og signalere overskud og ekspertise.
 • Vi skal være til stede på de platforme, som målgruppen bruger.
 • Målgruppen skal let kunne finde os, hvis de skal bruge os.
 • Vi skal matche vores konkurrenters synlighed og medietryk.
 • Vi skal flytte trafik fra vores telefoner og butikker over på automatiserede, digitale løsninger.
 • Tilføj selv dine egne…

Rostra analyserer dine mål, dine budskaber og din kontekst, før vi anbefaler dig en bestemt digital løsning. Vi insisterer på at fokusere på formålet med din kommunikation. Først derefter anbefaler vi en brugervenlig, omkostningseffektiv og driftssikker løsning, der er optimeret til dine behov.