Social medie strategi føres ud i livet
Digital kommunikation over mobilen
Strategi for digital kommunikation

Digital kommunikation

Det er godt for troværdigheden at have en rød tråd, der går gennem al ens kommunikation. Men mange har svært ved at holde fast i den røde tråd i de digitale mediers virvar, hvor omfanget af information, modtagere, holdninger og dialog hurtigt kan blive svært at forholde sig til. De digitale medier er skræmmende effektive, men netop derfor skal man ikke holde sig tilbage.

Rostra Kommunikation rådgiver om digital kommunikation med din virksomheds behov i centrum, så din digitale strategi støtter op om din virksomheds overordnede kommunikationsmål.

 

Digital kommunikation på de sociale medier

Din målgruppe bruger sociale medier, fordi medierne giver værdi for dem − både i arbejdstiden og i fritiden. Vil du være en af dem, der skaber den værdi og dermed øge din målgruppes awareness, tilknytning og sympati for dit budskab, din kampagne eller din virksomhed?

Uanset, om målsætningen med din digitale kommunikation er øget kendskab, salg, kundeinddragelse eller styrkede relationer til dine målgrupper, hjælper Rostra Kommunikation dig med at afdække dine muligheder og eksekvere din strategi for digital kommunikation på sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og Twitter.

Vi hjælper dig både med at skabe organisk synlighed i kraft af godt indhold (content) og nå bredt ud via de mange muligheder for betalt synlighed (annoncering). Effektiv digital kommunikation kræver et samspil mellem de mange forskellige kanaler og muligheder. Det er vi eksperter i at levere.

 

Viden om målgruppen er nøglen til effektiv digital kommunikation

Rostra Kommunikation hjælper dig med at forstå din målgruppe og deres brug af dine digitale medier i kraft af kvalitative og kvantitative undersøgelser. Digital kommunikation bliver nemlig kun effektiv, hvis den er målrettet og analysebaseret. Med den rette form for digital kommunikation, vil kunderne komme til dig.

Men kommer målgruppen ikke til dig, må du komme til målgruppen. Rostra Kommunikation hjælper dig med at tilrettelægge dine digitale kampagner. Der er mange digitale kanaler at vælge mellem, men vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Målrettede annoncekampagner baseret på viden om bl.a. målgruppens adfærd, geografi, demografi og økonomi
  • Søgeordsoptimering (SEO)
  • Søgemaskineannoncering (SEM), fx med Google Adwords
  • Nyhedsbreve – etablering, opbygning af modtagerbasen, nyhedsproduktion og drift
  • Kontakt til bloggere og meningsdannere online
  • Samarbejde med onlinemedier
  • Distribution af indhold

Hjemmesider og mobil-apps

Rostra Kommunikation kan som en del af den digitale kommunikation levere hjemmesider fra de små udstillingsvinduer til de komplicerede organisationssites, der er integreret med virksomhedens CRM-system og webshop. Ligeledes har vi stor erfaring med at opfriske eksisterende hjemmesider med simple virkemidler.

Vi er eksperter i formidling og målgrupper, og vi vurderer din situation, dine mål og dit indhold, før vi anbefaler en teknisk løsning. Skulle analysen udpege en mobil-app som den bedste løsning, så leverer vi også den.

For at vinde på nettet skal dit indhold være blandt dine styrker. Derfor hjælper vi med at afklare, hvad dit indhold er, hvad det skal være, og hvor det skal komme fra. Når hjemmesiden står klar, hjælper vi med at tilpasse og formidle nyt og gammelt indhold, levere materialer til dit nyhedsflow og holde hjemmesiden opdateret med tekst, billeder og video.

Vores konsulenter har erfaring med en lang række content management systemer. Vi har superbrugere inden for bl.a. WordPress, Umbraco, Drupal, Plone, Joomla, Typo3 og GoBasic (bl.a. Miljø- og Fødevareministeriet). Vi kender dine behov som webredaktør og tilrettelægger sammen med dig en hjemmeside, som er effektiv at bruge i hverdagen.

Vil du vide mere ?

Mette Arre
Mette Arre

Seniorrådgiver (på barsel indtil maj 2019)
T: +45 3315 9420
M: + 45 2874 3378
E: ma@rostrapr.com

Mathias Wulff Jensen
Mathias Wulff Jensen

Seniorrådgiver
T: +45 3336 0430
M: +45 2624 5154
E: mwj@rostrapr.com