Bose
Aalborg Akvavit
Lavazza
Family lineup featuring only the trackers for 2017 Q3.

Produkt PR

Produkt PR og livsstilskommunikation baserer sig på de klassiske kommunikationsdyder. Målgruppeanalysen, strategien, den skarpe pen og den journalistiske tæft er kerneegenskaber.

Og så alligevel. For det handler også om fornemmelser, flair og en finger på pulsen. Livsstilskommunikation og produkt PR handler om at kunne se og mærke tendenser. Og om at positionere brands, produkter og virksomheder i den helt rette sammenhæng.

Rostra Kommunikations livsstilsteam fokuserer på design, livsstil og tendenser. Gennem en årrække har vi skabt omtale og brand awareness for danske og internationale brands inden for design og livsstil i hele Skandinavien.

 

Pressearbejde og produkt PR

I vores livsstilsteam har vi en baggrund hos førende modehuse og inden for livsstilsmagasiner og dagblade. Vi ved, hvordan vi bedst formidler dine historier, så de skaber positiv redaktionel omtale. Vi er selv erfarne livsstilsskribenter. Derfor rammer vores tekster den sprogtone og stil, som er efterspurgt i bolig-, mode- og livsstilsmedierne.

Vi analyserer løbende tidens trends og finder de bedste journalistiske vinkler på dit produkt eller brand, så du placeres centralt og overbevisende i tidens forbrugertendenser.

 

Produktlancering, repositionering, strategier

I Rostra Kommunikation og i vores livsstilsteam er vi professionelle kommunikationsrådgivere. Sammen med vores indsigt i trends, design og forbrugeradfærd gør det os til den rigtige sparringspartner, hvis dit brand skal lanceres, styrkes eller repositioneres.

Med udgangspunkt i brandet udvikler vi en unik kommunikationsstrategi, der sikrer dit produkt eller din virksomhed opmærksomhed og interesse i medierne og hos kunden, forhandleren og slutbrugeren.

 

Specialister i presseevents

Vi lever i et oplevelsessamfund. Dine kunder køber ikke kun produkter og varer, men også følelser, værdier og drømme. Rostra er specialist i at skabe events, der formidler dit produkts værdier i en inspirerende og vedkommende kontekst. Et univers, man husker. Vi skaber oplevelser, der placerer din virksomhed eller dit produkt top of mind hos forbrugeren.

 

Vores redskaber til presseevents

Vores kommunikation i livsstilssegmentet kan fx indebære:

  • Product placement
  • Pressekontakt og produkt PR
  • Produktlanceringer og -præsentationer
  • Presseevents
  • Publikationer
  • Advertorials
  • Kommunikationsstrategier

Vil du vide mere ?