Presseforberedelse
PR strategi
PR

PR-bureau med ekspertise i at skabe omtale

Medierne er i hastig forandring. Det samme er PR-branchen. I et fragmenteret mediebillede kræver det erfaring og indsigt at levere den rette PR-strategi. Som PR-bureau er vi her i Rostra specialister i at gennemføre en strategisk presseindsats, der kan skabe omtale, debat og kendskab.

Positiv redaktionel omtale er ikke bare et billigere alternativ til traditionel markedsføring. Det tilfører troværdighed og tyngde – både til budskaberne og til afsenderen.

Men medierne kan også gøre det modsatte. En enkelt notits eller opdatering på Facebook kan være startskuddet til ridser i lakken, som det kan tage år at rette op på. Arbejdet med medierne handler derfor om at tænke langsigtet og agere proaktivt på alle platforme.

 

PR-bureau til strategisk presseindsats

Som PR-bureau kan Rostra hjælpe dig med at lægge en plan for pressearbejdet og føre den ud i livet. Viden om medier og journalistens arbejdsvilkår hjælper til at bestemme den tilgang og de redskaber, som giver dig den bedst mulige omtale i de rette medier. Det samme gør vores store netværk blandt journalister. Som PR-bureau arbejder vi derfor med en strategisk presseindsats, der giver kort- og langsigtet værdi for jer.

Rostra PR-bureaus tekstforfattere og specialister elsker at jonglere med ord og snedkerere sætninger med lige dele kreativitet og forståelse for afsender, modtager og budskaber. Vi kan som PR-bureau hjælpe jer hele vejen fra idé til tekstforfatning af pressemeddelelser. Og vi har en unik medieliste, der gør os i stand til at ramme lige præcis den målgruppe, som I har brug for at komme i kontakt med gennem jeres budskaber. Derfor er Rostra PR-bureau lige netop dit strategiske PR-bureau – fordi dine ønsker og behov altid er i centrum for vores arbejde.

 

Krisekommunikation med hjælp fra erfarent PR-bureau

Dårlig omtale er noget alle frygter. En enkelt udsendelse eller avisartikel kan skade virksomhedens renomé og omsætning. Som PR-bureau kan vi hjælpe både før, under og efter krisen er opstået.

Den bedste krisehåndtering er den, man aldrig ser. Den truende krise inddæmmes og lukkes uden at udvikle sig til en egentlig krise.

Krisekommunikation handler om at forberede sig. Om at kende sine argumenter. Om at agere hurtigt, når kritikken rammer. Rostra PR-bureau kan hjælpe dig med kriseberedskabet. Og med at handle, når det er nødvendigt.

 

Skræddersyet plan for krisekommunikation

Vi lægger i fællesskab med jer en strategi og håndterer alle spørgsmål, scenarier og handlemuligheder ned til den mindste detalje. Konkret sikrer vi detaljerede beredskabsplaner, løbende kriseberedskabsøvelser, medietræning af talspersoner, håndteringsplan for sociale medier, plan for intern kommunikation samt løbende rådgivning og pressehåndtering, mens krisen står på. Vi sikrer også, at I kommer ud på den anden side med en genopretningsplan for jeres image, hvis det er nødvendigt.

Vores erfarne kriserådgivere har hjulpet virksomheder, organisationer og privatpersoner med at planlægge og overkomme alle slags mediekriser indenfor alverdens brancher.

Med vores rådgiveres hjælp kan I med andre ord sikkert og trygt komme igennem jeres krise – og ikke mindst sikre, at krisen ikke bliver permanent.

Vil du vide mere ?

Christian Foldager

Kommunikationsrådgiver
T: +45 3336 0437
M: +45 2096 9420
E: cf@rostrapr.com

Christian Olesen

Direktør
T: +45 3336 0429
M: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com