Presseforberedelse
PR strategi
PR

PR-bureau med ekspertise i at skabe omtale

En strategisk presseindsats kan skabe omtale, debat og kendskab. Positiv redaktionel omtale er ikke bare et billigere alternativ til traditionel markedsføring. Det tilfører troværdighed og tyngde både til budskaberne og til afsenderen.

Men medierne kan også gøre det modsatte. En enkelt notits kan være startskuddet til ridser i lakken, som det kan tage år at rette op på. Arbejdet med medierne handler derfor om at tænke langsigtet og agere proaktivt.

Pressearbejde

Som PR-bureau kan Rostra hjælpe dig med at lægge en plan for pressearbejdet og føre den ud i livet. Viden om medier og journalistens arbejdsvilkår hjælper til at bestemme den tilgang og de redskaber, som giver dig den bedst mulige omtale i de rette medier.

Rostras journalister og tekstforfattere elsker at jonglere med ord og snedkerere sætninger med lige dele kreativitet og forståelse for afsender, modtager og budskaber.

Krisehåndtering

Den bedste krisehåndtering er den, man aldrig ser. Den truende krise inddæmmes og lukkes uden at udvikle sig til en egentlig krise.

Krisekommunikation handler om at forberede sig. Om at kende sine argumenter. Om at agere hurtigt, når kritikken rammer. Rostra kan hjælpe dig med kriseberedskabet. Og med at handle, når det er nødvendigt.

Vil du vide mere ?

Jan Gøricke
Jan Hybertz Gøricke

Seniorrådgiver
T: +45 3336 0426
M: +45 2921 1665
E: jhg@rostrapr.com

Christian Olesen
Christian Olesen

Direktør
T: +45 3336 0429
M: +45 2672 9429
E: co@rostrapr.com