Et partnerskab løfter alle deltagere.

Partnerskaber

De rigtige partnerskaber gør det muligt at opnå resultater, som parterne ikke ville kunne skabe på egen hånd.

Partnerskaber kan derfor løfte dit projekt, uanset om det er en kampagne, en PR-indsats, en forretningsmulighed eller et vidensnetværk.

Christian Olsen

Hvorfor skal Rostra hjælpe dig med dine partnerskaber?

“Vi har gennem to årtier skabt resultater for vores kunder gennem partnerskaber, fordi vi kan bygge broer mellem brancher, fagligheder og interesser ‒ og skabe værdi for alle deltagere. Både private virksomheder og brancher såvel som offentlige styrelser og kommuner vælger os, når de ønsker at indgå i dialog og samarbejde med en bredere kreds af aktører.”

Kontakt Christian Olesenco@rostrapr.com eller 26 72 94 29 for at høre mere.

Kontakt
Christian Olesen
co@rostrapr.com
eller 26 72 94 29
for at høre mere.

Christian Olsen

Hvad kan du bruge et partnerskab til?

Vi hjælper vores kunder med partnerskaber i mange forskellige sammenhænge:

  • Vi mobiliserer virksomheder, NGO’er eller brancheforeninger omkring et fælles budskab.
  • Vi rekrutterer ambassadører til at deltage i offentlige kampagner.
  • Vi hjælper virksomheder med at bruge partnerskaber som værktøj til at få succes med deres arrangementer, fx på Folkemødet.
  • Vi rådgiver virksomheder om co-branding af produkter, budskaber og personer.
  • Vi inddrager uafhængige eksperter for at trække relevant viden ind i et projekt.
  • Vi faciliterer netværksgrupper, arbejdsgrupper og følgegrupper, hvor forskellige virksomheder, eksperter og offentlige organisationer mødes for at videndele eller udvikle nye løsninger.
  • Vi hjælper virksomheder med at kommunikere om deres partnerskabsindsatser, fx inden for CSR.
  • Vi varetager sekretariatsfunktioner for brancheforeninger.

Styrk din troværdighed og gennemslagskraft med et partnerskab

Partnerskaber kan gøre dit budskab relevant for en bredere kreds og give det større troværdighed og udbredelse. Når partnerne gør dit budskab relevant for sine netværk og åbner for nye kanaler, som du normalt ikke ville få adgang til, får dit projekt større gennemslagskraft.

Vi er eksperter i at afdække og kortlægge mulige partnere og udvikle partnerskabsmuligheder med potentiale for alle involverede.

Ønsker du at skabe resultater gennem partnerskaber?
Rostra hjælper dig gennem hele processen med at planlægge og gennemføre en succesfuld partnerskabsindsats. Vores mangeårige erfaring med partnerskaber betyder, at vi udvikler strategiske samarbejder, der skaber værdi for alle deltagere.

Partnerskaber åbner døre til nye muligheder

Et strategisk samarbejde med de rigtige partnere kan styrke dit projekt, uanset om det er en kampagne, en presseindsats, en konference eller en ny dagsorden.

Når vi iværksætter en partnerskabsindsats, starter vi en dialog med de relevante strategiske partnere. Der er mange måder at samarbejde på og forskellige grader af involvering. Dette tilrettelægger vi nøje i samarbejde med kunden.

Ofte opstår der nye muligheder i processen, som man ikke havde kunnet forudsige, før partnerskabsindsatsen gik i gang.

Vi skaber resultater gennem tillid og integritet

Vi har mange års erfaring med partnerskabskampagner og netværkskommunikation, og vi har ofte repræsenteret offentlige myndigheder og store, globale virksomheder.

Forudsætningen for et partnerskab er tillid, og derfor varetager vi rollen som facilitator med professionalisme, integritet og fingerspitzgefühl.

Vi sørger for en professionel, positiv og konstruktiv dialog med alle samarbejdspartnere inden for nøje definerede rammer.