Bankoevent
Bannere om affaldssortering
Arrangement ved Folkemødet

Presseevents

En presseevent er helt unik – det er noget, der sker her og nu. Men samtidig kan en presseevent være et strategisk kommunikationsværktøj, der både underbygger en større strategisk indsats, styrker sammenhængskraften indadtil og skaber synlighed udadtil.

 

Mange års erfaring med presseevents

Rostra Kommunikation har mange års erfaring med at udvikle og afvikle skræddersyede presseevents for vores kunder. Dels presseevents, der er opbygget efter pressens nyhedskriterier, og som derfor når langt bredere ud end til de deltagende journalister. Dels eksklusive events, der engagerer særlige målgrupper og skaber en relation mellem afsender og modtager. Med en målgruppeevent inviterer vi målgruppen indenfor og ændrer den fra passive modtagere til aktive deltagere. Uanset hvilken type event vi holder for dig, involverer vi dine interessenter og dem, der betyder noget for dig og din mission. Det er vigtigt i kampen om opmærksomhed og loyalitet – for oplevelser, der bygger på aktiv involvering, bliver husket bedre, skaber større værdi hos den deltagende og indbyder til videre handlen.

 

Presseevents i alle størrelser

Rostra har arrangeret presseevents i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål. Og vi opstiller altid succeskriterier, og gerne af den målbare slags. Derfor ved vi, hvordan vi skal gribe en event an, så du får det maksimale ud af den.

 

Gode løsninger til din presseevent

Når Rostra står for en presseevent, kan vi sørge for alt – lige fra udvikling af begivenheden til booking af talere og lokaler, til markedsføring af eventen, invitation af deltagerne og afvikling af selve presseeventen. Vi er først tilfredse, når både du og din målgruppe har fået det ønskede udbytte. God fornøjelse!

Vil du vide mere ?