Bankoevent
Bannere om affaldssortering
Arrangement ved Folkemødet

Presseevents

En event er helt unik – det er noget, der sker her og nu. Men samtidig kan en event være et strategisk kommunikationsværktøj, der både underbygger en større strategisk indsats, styrker sammenhængskraften indadtil og skaber synlighed udadtil.

Rostra Kommunikation har mange års erfaring med at udvikle og afvikle skræddersyede events for vores kunder. Dels presseevents, der er opbygget efter pressens nyhedskriterier, og som derfor når langt bredere ud end til de deltagende journalister. Dels eksklusive events, der engagerer særlige målgrupper og skaber en relation mellem afsender og modtager. Med en målgruppeevent inviterer vi målgruppen indenfor og ændrer den fra passive modtagere til aktive deltagere. Uanset hvilken type event vi holder for dig, involverer vi dine interessenter og dem, der betyder noget for dig og din mission. Det er vigtigt i kampen om opmærksomhed og loyalitet – for oplevelser, der bygger på aktiv involvering, bliver husket bedre, skaber større værdi hos den deltagende og indbyder til videre handlen.

Rostra har arrangeret events i alle størrelser, lige fra store konferencer og offentlige happenings til mindre seminarer, bageworkshops og julebingo’er. Vi udvikler altid events, så de fungerer som lige netop det strategiske kommunikationsværktøj, som bringer vores kunder tættere på deres mål. Og vi opstiller altid succeskriterier, og gerne af den målbare slags. Derfor ved vi, hvordan vi skal gribe en event an, så du får det maksimale ud af den.

Når Rostra står for en event, kan vi sørge for alt – lige fra udvikling af begivenheden til booking af talere og lokaler, til markedsføring af eventen, invitation af deltagerne og afvikling af selve eventen. Vi er først tilfredse, når både du og din målgruppe har fået det ønskede udbytte. God fornøjelse!

Vil du vide mere ?

Mette Arre
Mette Arre

Seniorrådgiver
T: +45 3315 9420
M: + 45 2874 3378
E: ma@rostrapr.com

Christoffer Hovaldt
Christoffer Hovaldt

Kommunikationsrådgiver
T: +45 3336 0432
M: +45 2670 5282
E: ch@rostrapr.com